Poziv na konferenciju „Razvoj, doprinos i uloga udruga u području medijske pismenosti u Hrvatskoj“

Slika /pics/dovu/Dani otvorenih vrata udruga.jpg

Konferencija će se održati u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2024.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske već tradicionalno organizira Dane otvorenih vrata udruga koji se ove godine održavaju u razdoblju od 6. do 8. lipnja 2024. Kako bi građanima približile svoje programe i aktivnosti, udruge širom Hrvatske organizirale su brojne kreativne radionice, predavanja, predstave, akcije te na inovativne načine predstavile svoje društveno korisne projekte i programe, ali i mogućnosti uključivanja građana u volonterske programe.
 
Otvorenje manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2024., započet će u četvrtak, 06. lipnja 2024. konferencijom "Razvoj, doprinos i uloga udruga u području medijske pismenosti u Hrvatskoj" koja će održati u prostorima Oris Kuća arhitekture, Kralja Držislava 3 u Zagrebu.

Cilj je u okviru konferencije predstaviti dosadašnju ulogu udruga i drugih organizacija civilnoga društva u području medijske pismenosti kao i mogućnosti,  prilike  i izazove koje se postavljaju pred organizacije civilnoga društva za sve veće potrebe i vještine medijske pismenosti.
 
Na konferenciju se možete prijaviti popunjavanjem prijavnice najkasnije do 31. svibnja 2024.
 
Dnevni red Konferencije objavit ćemo naknadno na mrežnim stranicama Ureda za udruge.

Pisane vijesti