Poziv organizacijama civilnog društva za sudjelovanje u pripremi drugog Dobrovoljnog nacionalnog pregleda o provedbi ciljeva održivog razvoja u Hrvatskoj

Slika /slike/1. pravo na pristup.jpg

Pozivamo OCD-ove da daju svoj doprinos u izradi drugog Dobrovoljnog nacionalnog pregleda o provedbi ciljeva održivog razvoja u Hrvatskoj do 20. travnja 2023. do 16:00 sati.

Ured za udruge sudjeluje u pripremi drugog Dobrovoljnog nacionalnog pregleda o provedbi ciljeva održivog razvoja u Hrvatskoj koji će se predstaviti u srpnju 2023. godine na UN-ovom Političkom forumu na visokoj razini. Za detaljnije informacije  pogledajte  prvi DNP iz 2019. na poveznici  ovdje.
 
Ovim putem pozivamo organizacije civilnoga društva da daju svoj doprinos u izradi ovog značajnog dokumenta na način da nam dostave primjere uspješno provedenih projekata koji su doprinjeli  provedbi  ciljeva održivog razvoja. Provedba projekata odnosi se na razdoblje od 2019. do danas. Ured za udruge će na temelju zaprimljenih prijedloga, odabrati  projekte  koji će biti predstavljeni kao primjeri dobre prakse u Hrvatskoj koji doprinose ciljevima održivog razvoja. Odabrani primjeri projekata bit će prikazani kao prilog  drugog Dobrovoljnog nacionalnog pregleda o provedbi ciljeva održivog razvoja u Hrvatskoj.
 
Molimo Vas da popunite obrazac upitnika s traženim podacima i priložite do 3 fotografije koje prikazuju Vaš doprinos održivom razvoju.
 
Krajnji rok za dostavu primjera projekata je  do 20. travnja 2023. do 16:00 sati na adresu e-pošte jelena.princivali@udruge.vlada.hr.  Primjeri projekata dostavljeni nakon navedenog roka neće se uzeti u razmatranje.
Zbog očekivanog velikog broja primjera projekata molimo da predložite najviše 2 projekta po organizaciji.
 

Pisane vijesti