Predlaganje predstavnika OCD-a u Pododboru za koordinaciju sudjelovanja RH u programima europske teritorijalne suradnje te makroregionalnim strategijama EU

Odlukom Vlade Republike Hrvatske od 23. srpnja 2015. godine, osnovan je Nacionalni koordinacijski odbor za europske strukturne i investicijske fondove u Republici Hrvatskoj i tematski pododbori.

Temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske, točke IX., predstavnik organizacija civilnoga društva, imenovan na  prijedlog Savjeta za razvoj civilnoga društva, sudjelovat će u radu Pododbora za koordinaciju sudjelovanja Republike Hrvatske u programima europske teritorijalne suradnje te makroregionalnim strategijama Europske unije.

Prijedlozi se dostavljaju članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnicima udruga pojedinih područja do 24. kolovoza 2015. godine. Popis članova Savjeta pronađite ovdje.

O prijavljenim kandidatima, glasat će članovi Savjeta za razvoj civilnoga društva, a rezultati će biti objavljeni na web stranici Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske

 

Pisane vijesti