Predstavljanje projekata udruga u sklopu programa CARDS 2004

Ured Vlade RH za udruge u suradnji s Ministarstvom financija, Središnjom jedinicom za financiranje i ugovaranje i Delegacijom Europske komisije u Republici Hrvatskoj organizira predstavljanje projekata organizacija civilnog društva kojima su dodijeljena sredstva Europske unije u sklopu programa CARDS 2004 - Pružanje socijalnih usluga od neprofitnog sektora i Potpora organizacijama civilnog društva u području zaštite okoliša i održivog razvoja.

Javno predstavljanje će se održati 10. srpnja 2007. godine u Zagrebu, u Informacijskom centru Europske unije, Trg žrtava fašizma br. 6, s početkom u 09:30 sati.

Cilj je predstaviti odabrane projekte široj javnosti i medijima kako bi se osigurala vidljivost postignuća organizacija civilnog društva, transparentnost cjelokupnog procesa dodjele potpora, ali i predstavile mogućnosti poticanja razvoja civilnog društva potporama iz pretpristupnih fondova u sklopu decentraliziranog sistema upravljanja sredstvima Europske unije.

Pozdravne govore održat će:
gospodin Igor Vidačak, Predstojnik Ureda za udruge,
gospodin Vincent Degert, Šef Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj,
gospođa Jadranka Kosor, Potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i Ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Nakon uvodnog dijela slijedi prezentacija projekata organizacija kojima je odobrena financijska potpora te radionica za udruge koje su ostvarile financijsku potporu koja bi im trebala pomoći da što potpunije i kvalitetnije provedu cjelokupan projektni ciklus.

Program je moguće preuzeti ovdje:
program_cards 2004.doc

Pisane vijesti