Radionica "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava"

Slika /slike/programi EU.jpg

Dvodnevne radionice za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. ali im nisu dodijeljeni ugovori

U sklopu projekta "Priprema projekata i podrška ESF korisnicima" koji provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obavještavamo Vas da će se u studenom i prosincu 2015. godine održavati dvodnevne radionice za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. koje su odbijene ili nisu dobile broj bodova koji su prijavitelji očekivali.

Na temelju naučenih lekcija iz prijava podnesenih u sklopu ESF-a 2007.-2013., sudionici radionice "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava" moći će usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda u sklopu novog programskog razdoblja 2014.-2020.

Više informacija o radionicama nalazi se ovdje.

Prijavni obrazac za radionice nalazi se ovdje

Pisane vijesti