Radionica u sklopu programa Europa za građane u Puli

Slika /slike/banneri/EzG_vizual.jpg

Rok za prijavu na radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga je 11. siječnja 2016. godine

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Istarskom zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira Radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga za idući rok (1. ožujka 2016. godine) u sklopu programa Europa za građane 2014-2020.

Program Europa za građane 2014-2020 promiče aktivno europsko građanstvo te jačanje svih oblika građanske participacije, a namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i neprofitnim organizacijama (organizacije civilnoga društva, obrazovne, kulturne i istraživačke institucije).

Program je podijeljen u dvije cjeline: 1. Europsko sjećanje i 2. Demokratski angažman i građansko sudjelovanje koja se sastoji od tri mjere – Bratimljenje gradova, Umrežavanje gradova i Projekti civilnoga društva.
 
Radionica će se održati u četvrtak, 14. siječnja 2016. godine, u Puli, u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc, Gajeva 3.
 
Tijekom radionice predstavit ćemo strukturu i sve mogućnosti financiranja sredstvima iz Programa te također čuti direktna iskustva iz primjera dobre prakse. Drugi dio dana bit će namijenjen umrežavanju sudionika/ca i osmišljavanju zajedničkih projektnih prijedloga, koje ćemo kasnije svi zajedno komentirati i dati eventualne sugestije za poboljšanje u cilju prilagodbe prioritetima Programa.   
 
Prijava sudjelovanja moguće je isključivo putem Google prijavnice ovdje najkasnije do ponedjeljka, 11. siječnja 2016. godine. Potvrda sudjelovanja će biti poslana u utorak, 12.siječnja 2016. godine.
 
Program radionice možete naći ovdje.



Najave | Europa za građane