​Radionica umrežavanja CONNECTING NEIGHBOURS 2024 - Writing our Common Future

Slika /slike/CERV/CERV_post_Connecting-neighbours_cropped.jpg

Nacionalne kontakt točke CERV programa iz Hrvatske i Slovenije 15. svibnja 2024. u Brežicama organiziraju radionicu umrežavanja potencijalnih prijavitelja na CERV program. 

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u ulozi hrvatske nacionalne kontakt točke programa Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) i organizacija PiNA u ulozi slovenske nacionalne kontakt točke CERV-a pozivaju vas na međunarodnu radionicu CONNECTING NEIGHBOURS 2024 - Writing our Common Future, koja će se održati 15. svibnja 2024. od 9:30 do 15:30 sati u Brežicama (Slovenija).
 
Radionica je namijenjena upoznavanju sudionika s CERV programom Europske unije, s naglaskom na umrežavanje i stvaranje novih partnerstava između organizacija iz Slovenije i Hrvatske. Cilj ovog događanja je pomoći sudionicima da što kvalitetnije pripreme projektne prijedloge na natječaje u okviru CERV programa.
 
Radni program događanja dostupan je ovdje (https://udruge.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/CERV/CERV_Connecting-neighbours2024_Invitation.pdf).
 
Pozivamo predstavnike organizacija iz različitih sektora (lokalne i regionalne vlasti, javne ustanove, udruge, istraživačke institucije, obrazovne ustanove, itd.) i područja obuhvaćenih CERV programom da do 10. svibnja 2024. popune prijavni obrazac za sudjelovanje na radionici dostupan na sljedećoj poveznici: https://pinaforms.typeform.com/cerv-sihr
 
Broj mjesta je ograničen. U slučaju većeg broja prijava, organizatori će odabrati sudionike  prema tipu i profilu organizacije. Za odabrane sudionike Ured za udruge osigurava prijevoz na relaciji Zagreb-Brežice-Zagreb, pokriva troškove osvježenja i obroka. Ured nije u mogućnosti pokriti troškove dolaska do/od Zagreba, eventualnog smještaja i dnevnica.

U slučaju dodatnih pitanja vezanih uz ovaj događaj umrežavanja, slobodno nam se obratite na cerv@udruge.vlada.hr .
 
Dodatne informacije o programu Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) dostupne su na sljedećim mrežnim stranicama: EU Funding & Tenders Portal (europa.eu) i www.cerv.hr .

Pisane vijesti | Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV)