Radionice podrške prijaviteljima na ESF Pozive Ureda za udruge

Slika /slike/logo, vizuali i sl/ESF - uljp - ok - Ucinkoviti-ljudski-potencijali_BOJA_2.jpg

Radionice će se održati 24. i 25. siječnja 2019. u Osijeku, Rijeci i Splitu.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, u svojstvu Posredničkog tijela razine 2, organizira jednodnevne radionice podrške prijaviteljima na Pozive za dostavu projektnih prijedloga „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ i „Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika“ u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Europskog socijalnog fonda čije je Posredničko tijelo razine 1 Ured za udruge.

Jednodnevne radionice održat će se 24. i 25. siječnja 2019. godine istovremeno u Rijeci, Osijeku i Splitu, u prostorijama regionalnih podružnica Nacionalne zaklade.

Sve informacije o radionicama za Poziv „Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“ dostupne su ovdje.

Sve informacije o radionicama za Poziv „Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika“ dostupne su ovdje.

Pisane vijesti