Suradnja Županije s civilnim društvom

Slika /slike/banneri/udruge.jpg

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji sa Savjetom za razvoj civilnoga društva Krapinsko-zagorske županije organizira događanje 24. svibnja 2018. u prostorijama Centra za mlade i nezavisnu kulturu u Zaboku. 

Događanje će se održati u četvrtak, 24. svibnja 2018., u prostorijama Centra za mlade i nezavisnu kulturu, Trg svete Jelene 6, Zabok, od 11:00 do 14:00 sati. 

Ured za udruge tradicionalno organizira Dane otvorenih vrata udruga koji se ove godine održavaju od 24. do 26. svibnja 2018. Predstavljanjem manifestacije u sklopu događanja "Suradnja Županije s civilnim društvom" naglasak je stavljen na lokalnu razinu. Predstavljanjem rada Savjeta za razvoj civilnoga društva Krapinsko-zagorske županije i Strategije razvoja civilnog društva Krapinsko-zagorske županije promovirat će se primjer dobre prakse institucionalnog i strateškog okvira te modela suradnje na lokalnoj razini. 

Ured za udruge ove je godine pokrenuo inicijativu potpisivanja Deklaracije o suradnji županija i organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija. U sklopu događanja župan Krapinsko-zagorske županije potpisat će Deklaraciju te će nakon toga Ured za udruge organizirati predstavljanje i potpisivanje Deklaracije u županijama, diljem Hrvatske.

Program 



Najave