Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv "Osnaživanje hrvatsko-švicarskih partnerstava za lokalni društveno-ekonomski rast i razvoj"

Slika /slike/1. pravo na pristup.jpg

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje na Poziv "Osnaživanje hrvatsko-švicarskih partnerstava za lokalni društveno-ekonomski rast i razvoj"

Radionica će se održati u utorak, 10. srpnja 2018., u velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, Zagreb, u 13.00 sati. Na radionici će biti pojašnjena svrha i uvjeti prijave na Poziv.

Molimo Vas da prijavite svoje sudjelovanje popunjavanjem prijavnice do 5. srpnja 2018. Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja radionice.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen prijenos uživo kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba. Za praćenje informativne radionice putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live  Za vrijeme trajanja radionice, pitanja se mogu postavljati na adresu e-pošte: svicarski.program@udruge.vlada.hr. 

Program radionice pronađite ovdje

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.  

Poziv se provodi u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje

Najave | Švicarsko-hrvatski program suradnje