Nagrade sudionicima Dana otvorenih vrata udruga 2018.

Slika /slike/Pristup informacijama - genericke slike/shutterstock_109545011_cr.jpg

Pozivamo udruge koje su predstavile svoj rad u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2018. da se prijave za nagradu koju Ured za udruge dodjeljuje u suradnji s časopisom Udruga.hr 

Ured će i ove godine 10 udruga nagraditi godišnjom pretplatom na časopis Udruga.hr.

Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će procjena uspješnosti angažmana na Danima otvorenih vrata udruga pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme Dana te zajedno s popratnim materijalima i prilozima (slikama i video zapisima s događanja te dokazima popraćenosti u lokalnim medijima) prijavu pošaljite do 17. lipnja 2018. na e-mail:  dovu@udruge.vlada.hr . Prijavni obrazac koji ćete ispuniti i poslati u zadanom roku možete preuzeti ovdje.

Postoji mogućnost da će zaprimljeni materijali i informacije s Dana otvorenih vrata udruga biti objavljeni na Facebook stranici Dana otvorenih vrata udruga ili će biti korišteni u publikacijama ili promotivnim događanjima Ureda za udruge.

Po završetku evaluacije, Ured za udruge će rezultate objaviti na svojoj web stranici i Facebook stranici „Dani otvorenih vrata udruga“. Udruge koje osvoje nagradu bit će obaviještene i putem elektroničke pošte.

S veseljem očekujemo Vaše prijave!  

Pisane vijesti