Portal e-Savjetovanja prepoznat kao značajan doprinos povećanju transparentnosti i poboljšanju učinkovitosti poslovanja tijela državne i lokalne uprave i samouprave

Slika /slike/PMI_projekt godine.jpg

Udruga PMI Hrvatska dodijelila je u srijedu 9. studenog 2016. nagrade za najbolje projekte u 2015. godini

Hrvatski ogranak udruge Project Management Institute, koja okuplja 440 000 članova u 180 zemalja dodijelio je godišnje nagrade za najbolje projekte u državnom i privatnom sektoru.
Ocjenjivački sud, sastavljen od predstavnika Europske banke za obnovu i razvoj, Hrvatske gospodarske komore, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Hrvatske udruge poslodavaca te predstavnika udruge PMI dodijelio je tvrtki IN2 Posebnu povelju za značajan doprinos povećanju transparentnosti i poboljšanju učinkovitosti poslovanja tijela državne i lokalne uprave i samouprave za projekt e-Savjetovanja.
 
Upravljanje portalom e-Savjetovanja provodi Ured za udruge Vlade RH kao tijelo koje je zaduženo za praćenje provedbe Kodeksa savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata. Od uspostave portala, na njemu je objavljeno više od 800 savjetovanja, registrirano je više od 7000 korisnika, a sveukupno je zaprimljeno više od 13 000 komentara zainteresirane javnosti na nacrte zakona, propisa i drugih akata.

Pisane vijesti