Poziv na panel raspravu o dječjoj participaciji u ruralnim područjima

Slika /slike/CERV/pexels-cottonbro-7207558.jpg

Ured za udruge kao Nacionalna kontakt točka programa Europske unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) i Centar za nestalu i zlostavljanu djecu 17. i 18. ožujka 2022. u Osijeku organiziraju panel raspravu i radionicu za razvoj projektnih ideja.

Panel rasprava će se održati u četvrtak, 17. ožujka 2022. godine u Osijeku, u zgradi Stare pekare (Trg Vatroslava Lisinskog 11, Tvrđa), od 11:30 do 13:00 sati.

Nastavno na panel raspravu, sljedeći dan, 18. ožujka 2022., Nacionalna kontakt točka održat će u istom prostoru interaktivnu kreativnu radionicu za razvoj projektnih ideja u sklopu CERV programa za sve zainteresirane potencijalne prijavitelje koji se u svom svakodnevnom radu bave zaštitom djece i sprečavanjem nasilja nad djecom i nasilja u obitelji, dječjom participacijom u Hrvatskoj, kao i preporukama za unapređenje javnih politika i praksi u području ostvarenja dječjih prava, ali i preostalim temama koje su zahvaćene CERV programom. 

U nastavku možete preuzeti radne programe:
  1. Program panela 
  2. Program radionice 

Za sudjelovanje se možete prijaviti isključivo popunjavanjem online prijavnice gdje možete odabrati da li želite sudjelovati na jednom ili na oba događanja.

Zbog trenutnih epidemioloških mjera, broj sudionika je ograničen te ćemo prijave zatvoriti nakon popunjavanja dopuštenog kapaciteta prostora u kojem će se održavati događanje.

Iz svake organizacije mogu se prijaviti najviše 2 osobe. 

Dodatne informacije o programu Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) možete dobiti na:
  • https://udruge.gov.hr/program-unije-gradjani-jednakost-prava-i-vrijednosti-cerv-2021-2027/5368 
  • https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/find-funding/eu-funding-programmes/citizens-equality-rights-and-values-programme_en  
  • https://www.eacea.ec.europa.eu/grants/2021-2027_en 
  • https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/programmes/cerv 

Za sva pitanja vezano za događanje molimo vas da nam se obratite na cerv@udruge.vlada.hr   




Najave | Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV)