Poziv na predlaganje predstavnika organizacija civilnoga društva za člana i zamjenika člana Tematskih radnih skupina za potrebe izrade Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine.

Slika /slike/1. pravo na pristup.jpg

Rok za dostavu kandidatura je produžen te se kandidature mogu slati zaključno s ponedjeljkom 7. svibnja

Vlada Republike Hrvatske pokrenula je proces izrade Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine kojom će se definirati prioriteti za srednjoročni i dugoročni održivi razvoj i prosperitet Republike Hrvatske.
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u funkciji je Koordinacijskog tijela za izradu Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine te je započelo proces ustrojavanja Tematskih radnih skupina.

U radu dvije tematske radne skupine sudjelovat će i predstavnici organizacija civilnoga društva:

1) Tematska radna skupina za makroekonomske politike, pravosuđe i dobro upravljanje (član i zamjenik člana)  - obrazac za prijavu
2) Tematska radna skupina za promet i mobilnost (član i zamjenik člana) – obrazac za prijavu

Proces izrade Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine

Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem obrazaca dostave prijedloge kandidata za člana i zamjenika člana navedenih tematskih radnih skupina.
 
Rok za dostavu kandidatura je ponedjeljak 7. svibnja

Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: savjet@udruge.vlada.hr  ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnicima udruga prema području djelovanja, a popis članova s elektroničkim adresama pronađite ovdje.      
 

Pisane vijesti