Poziv na predlaganje predstavnika organizacija civilnoga društva za člana Odbora za praćenje Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020." – područje: zaštita okoliša i održivi razvoj

Slika /slike/Pristup informacijama - genericke slike/službenica za info.jpg

Rok za dostavu kandidatura za člana Odbora za praćenje je četvrtak, 8. travnja 2021.*

Sukladno obavijesti Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, potrebno je izabrati nove predstavnike organizacija civilnoga društva, člana i zamjenu člana Odbora za praćenje  Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-2020." iz područja djelovanja: „Zaštita okoliša i održivi razvoj“.
 
Sukladno Poslovniku, Odbor je stalno tijelo osnovano u svrhu praćenja provedbe Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija". Odbor čine predstavnici tijela državne uprave, predstavnici nadležnih tijela državne vlasti i tijela regionalne i lokalne samouprave, gospodarskih i socijalnih partnera, akademske zajednice i predstavnici civilnoga društva.
 
Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem obrasca dostave prijedloge kandidata za člana i zamjenu člana Odbora za praćenje iz područja djelovanja: „Zaštita okoliša i održivi razvoj“.
 
Rok za dostavu kandidatura je četvrtak, 8. travnja 2021.*
 
Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: savjet@udruge.vlada.hr ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnicima udruga prema području djelovanja, a popis članova s elektroničkim adresama pronađite ovdje

*Rok je izmijenjen. Izvorno je bio naznačen rok za dostavu kandidatura 1. travnja 2021.


Pisane vijesti