Poziv na prijedlog kandidata za zamjenskog člana Pododbora za praćenje Sporazuma o partnerstvu

Slika /slike/1. pravo na pristup.jpg

Rok za dostavu kandidatura je utorak 5. lipnja

Nacionalni koordinacijski odbor za europske strukturne i investicijske fondove i instrumente Europske unije u Republici Hrvatskoj na sjednici održanoj 29. lipnja 2017. donio je Odluku o osnivanju Pododbora za praćenje Sporazuma o partnerstvu.

Zadaće Pododbora su:
  • Praćenje provedbe Sporazuma o partnerstvu između Republike Hrvatske i Europske komisije za korištenje EU strukturnih i investicijskih fondova za rast i radna mjesta u razdoblju 2014. – 2020.
  • Priprema Izvješća o napretku provedbe Sporazuma o partnerstvu
  • Prema potrebi priprema izmjena Sporazuma o partnerstvu
  • Priprema programskih dokumenata za sljedeće financijsko razdoblje Europske unije
 
U rad Pododbora su uključena i dva predstavnika organizacija civilnoga društva i njihove zamjene. Budući da je dosadašnja zamjenica člana zbog odlaska na novo radno mjesto dala ostavku potrebno je izabrati novog zamjenskog člana Pododbora, predstavnika organizacija civilnoga društva.

Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem obrasca dostave prijedloge kandidata za  zamjenika člana Pododbora za praćenje Sporazuma o partnerstvu.
 
Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: savjet@udruge.vlada.hr ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnicima udruga prema području djelovanja, a popis članova s elektroničkim adresama pronađite ovdje.    

Pisane vijesti