Rasprava o inovacijama u filantropiji

Povodom dovršetka procesa ugovaranja projekata programa IPA 2012 „Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalnim zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnoga društva“, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira raspravu na temu „Inovacije u filantropiji“ koja će se održati 23. rujna 2015. s početkom u 13:30 h, u Kući Europe (Ban centar), Cesarčeva 2, Zagreb.
 
Svrha je rasprave javnosti približiti ciljeve projekata udruga čija će provedba započeti krajem rujna 2015. godine. Projekti vrijedni preko 3.8 milijuna kuna sufinanciraju se iz programa IPA 2012 te iz Državnog proračuna na poziciji Ureda za udruge, a trebali bi izravno pridonijeti ostvarivanju strateških ciljeva RH na području razvoja filantropije, društvene odgovornosti i kulture davanja. U raspravi će sudjelovati predstavnici organizacija civilnog društva, nadležnih državnih tijela, akademske zajednice i medija.

 Svi zainteresirani za sudjelovanje u raspravi mogu se prijaviti na e-mail: marijana.antunovic@uzuvrh.hr do 22. rujna 2015.
 

Najave

Dokumenti