Rezultati Javnog poziva na glasovanje za kandidate za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva, predstavnika udruga iz područja zaštite potrošača

Slika /slike/1. pravo na pristup.jpg

Javni poziv bio je otvoren od 14. veljače do 1. ožujka


Temeljem Javnog poziva na glasovanje za kandidate za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva, predstavnika udruga iz područja zaštite potrošača Povjerenstvo za izbor članova Savjeta iz reda udruga sastalo se 7. ožujka 2018., te je utvrdilo da je pristiglo ukupno 7 glasačkih listića od čega 7 važećih i nijedan nevažeći.
 
Prema broju dobivenih glasova za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva predstavnika udruga iz područja zaštite potrošača predlaže se:
 
za zamjenicu članice: Tanja Popović Filipović

Lista sa svim kandidatima te brojem dobivenih glasova i brojem nevažećih glasačkih listića

Postupku glasovanja prethodio je postupak isticanja kandidata.
Budući da je zamjenik članice iz područja zaštite potrošača podnio ostavku na članstvo u Savjetu, Ured za udruge objavio je 11. siječnja 2018. Javni poziv za isticanje kandidata za zamjenika/cu članice Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnika udruga iz područja zaštite potrošača koji je bio otvoren do 26. siječnja.
Povjerenstvo za izbor članova Savjeta za razvoj civilnog društva iz reda udruga, imenovano od strane Savjeta, na sastanku održanom 2. veljače je pregledalo je pristigle prijedloge kandidata za članove i zamjenike članova Savjeta predstavnike udruga iz područja zaštite potrošača i utvrdilo da je pristigla 1 važeća kandidatura dok niti jedna kandidatura nije bila nevažeća.
Ured za udruge objavio je 5. veljače 2018. privremenu listu važećih kandidatura za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva predstavnika udruga iz područja zaštite potrošača. Budući da nije zaprimljen niti jedan prigovor na privremenu listu važećih kandidatura za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva predstavnika udruga iz područja zaštite potrošača, Ured za udruge objavio je 14. veljače Javni poziv na glasovanje za kandidate za zamjenika/cu člana Savjeta za razvoj civilnoga društva, predstavnika udruga iz područja zaštite potrošača
Ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u postupku kandidiranja i/ili postupku glasovanja za članove Savjeta i time pridonijeli demokratičnosti i transparentnosti rada Savjeta za razvoj civilnoga društva.

Pisane vijesti