Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva je 6. travnja 2007. godine raspisala pozive za iskaz interesa za suradnjom i to u sljedeca dva podrucja:

1. Podrucje decentralizacije financijske potpore razvoju civilnoga društva; poziv je otvoren za sve javne ili privatne zaklade cija svrha osnivanja sadrzi i potporu razvoju civilnoga drustva, a pozivaju se sve zainteresirane regionalne/lokalne zaklade na suradnju u preuzimanju i provodjenju decentraliziranog programa dodjele financijske potpore.

2. Podrucje jacanja kapaciteta organizacija civilnoga drustva na lokalnoj i regionalnoj razini; ponovljeni poziv otvoren za sve zainteresirane programski povezane organizacije s nadopunjujucim kompetencijama koje imaju odgovarajuce iskustvo i znanje za organiziranje i pruzanje usluga za razvoj kapaciteta organizacija civilnoga društva u zupanijama odnosno regijama (više susjednih zupanija). Prvi ovakav poziv raspisan je u 2006. godini, kada su prihvacene tri ponude, a ovaj poziv se ponavlja radi uspostavljanja suradnje u samo dva preostala nepokrivena podrucja u Republici Hrvatskoj i to za Dalmaciju i sredisnju Hrvatsku.

Rok za podnosenje ponuda je do 4. svibnja 2007. godine.

Za ostale informacije molimo da posjetite internetsku stranicu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog drustva: http://zaklada.civilnodrustvo.hr/files/upload/hr/natjecaji_zaklade_kalendar_objave_natjecaja/web_letak2.pdf

Pisane vijesti