Predstavljanje programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) i radionica za pripremu projektnih prijedloga u Rijeci

Slika /dokumenti/CERV/pexels-pixabay-355948.jpg

Radionica će se održati u petak, 18. veljače 2022., u Centru tehničke kulture Rijeka.

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) 2021. -2027., predstavit će u Rijeci mogućnosti financiranja putem navedenog programa te održati interaktivnu radionicu za pripremu projektnih prijedloga.

Radionica će se održati u petak, 18. veljače 2022., od 10 do 15 sati u Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6, Rijeka.

U nastavku možete preuzeti radni program radionice:

Program radionice - Rijeka

Za sudjelovanje se možete prijaviti isključivo popunjavanjem online prijavnice najkasnije do 16. veljače 2022. Zbog trenutnih epidemioloških mjera, broj sudionika je ograničen te ćemo prijave zatvoriti nakon popunjavanja dopuštenog kapaciteta prostora u kojem će se održavati događanje.

Iz svake organizacije mogu se prijaviti najviše 2 osobe. 

Napominjemo kako je pri ulasku u prostor održavanja radionice potrebno predočiti COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju ili negativan test na COVID-19 te je obavezno nošenje zaštitnih maski za lice.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Dodatne informacije o programu "Građani jednakost, prava i vrijednosti" možete dobiti na:
  1. https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/find-funding/eu-funding-programmes/citizens-equality-rights-and-values-programme_en ,
  2. https://www.eacea.ec.europa.eu/grants/2021-2027_en ,
  3. https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/programmes/cerv
 
Za sva pitanja vezano za događanje, molimo vas da nam se obratite na cerv@udruge.vlada.hr

Najave | Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV)