Sudjelujte na Danima otvorenih vrata udruga i osvojite nagradu

Slika /slike/shutterstock_301019072_cr.jpg

Pozivamo udruge koje će u vrijeme održavanja Dana otvorenih vrata udruga građanima predstavljati svoj rad i aktivnosti za opće dobro da se prijave za nagradu koju Ured za udruge dodjeljuje u suradnji s časopisom Udruga.hr.

Ured će ove godine 10 udruga nagraditi godišnjom pretplatom na časopis Udruga.hr.

Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će procjena uspješnosti angažmana na Danima otvorenih vrata udruga pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme Dana te zajedno s popratnim materijalima i prilozima (slikama i video zapisima s događanja te dokazima popraćenosti u lokalnim medijima) prijavu pošaljite do 31. svibnja 2016. na e-mail: dovu@udruge.vlada.hr . Prijavni obrazac koji ćete ispuniti i poslati u zadanom roku možete preuzeti ovdje.

Postoji mogućnost da će zaprimljeni materijali i informacije s Dana otvorenih vrata udruga biti objavljeni na Facebook stranici Dana otvorenih vrata udruga ili će biti korišteni u publikacijama ili promotivnim događanjima Ureda za udruge.

Po završetku evaluacije, Ured za udruge će rezultate objaviti na svojoj web stranici i Facebook stranici „Dani otvorenih vrata udruga“. Udruge koje osvoje nagradu bit će obaviještene i putem elektroničke pošte.

S veseljem očekujemo Vaše prijave!

Pisane vijesti