Mobilna aplikacija UdrugeInfo

Slika /slike/banneri/fotka-udrugeinfo.png
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske osmislio je mobilnu aplikaciju UdrugeInfo kojom se želi povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode. Aplikacija koja je dostupna za Android, Apple i Windows mobilne telefone omogućuje jednostavno pretraživanje podataka o aktivnostima i uslugama registriranih udruga. Putem aplikacije, građani mogu pretraživati aktivnosti udruga prema mjestu i vremenu njihovog održavanja, odnosno informacijama koje su sadržane u Registru udruga te stupiti u kontakt s pojedinom udrugom. Korištenjem UdrugeInfo aplikacije, građani mogu potražiti koje su to udruge aktivne u mjestu u kojem žive, prema području vlastitog interesa; locirati ih na interaktivnoj karti Republike Hrvatske.

Internetska stranica aplikacije dostupna je na https://info-udruge.gov.hr/
 
Kako preuzeti aplikaciju na Android, Apple i Windows mobilne uređaje?
 
Ukoliko imate otvoren odgovarajući korisnički račun (google račun - gmail adresu za Android mobilne telefone; Apple ID za Apple iPhone uređaje,  odnosno Microsoft račun za korisnike Windows mobitela), potrebno je otići u izbornik uređaja, te ovisno o vašem tipu mobitela, kliknuti na odgovarajuću ikonu, što će omogućiti učitavanje i instalaciju aplikacije na vaš mobitel: 
Trg.Play (Google Play trgovina), (za Android)
App Store  (za Apple)
Windows Store  (za Windows)
Pomoću tražilice, pronađite besplatnu aplikaciju UdrugeInfo i slijedite korake za instalaciju aplikacije na svoj mobilni uređaj.