Poziv na predlaganje predstavnika organizacija civilnoga društva za člana Odbora za praćenje Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020."

Slika /slike/Pristup informacijama - genericke slike/shutterstock_165696095.jpg

Rok za dostavu kanidatura za člana Odbora za praćenje u području djelovanja: nezaposleni i promicanje lokalnih inicijativa za zapošljavanje je petak 1. rujna.

 

Sukladno činjenici da je predstavnica organizacija civilnoga društva, članica Odbora za praćenje Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020." iz područja djelovanja: nezaposleni i promicanje lokalnih inicijativa za zapošljavanje podnijela ostavku na članstvo u navedenom Odboru potrebno je izabrati novog člana.

Odbor za praćenje Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020."  stalno je tijelo uspostavljeno s ciljem praćenja provedbe Programa i napretka u ostvarenju njegovih ciljeva uzimajući u obzir financijske podatke, zajedničke te specifične pokazatelje.
Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava kao Upravljačko tijelo za Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. uspostavilo je i predsjeda radom Odbora za praćenje te je odgovorno za provedbu svih aktivnosti u radu. Odbor za praćenje se sastoji od predstavnika tijela državne uprave, tijela regionalne i lokalne samouprave, gospodarskih i socijalnih partnera, te predstavnika civilnog društva.

Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem obrasca dostave prijedloge kandidata za člana Odbora za praćenje Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020." iz područja djelovanja: nezaposleni i promicanje lokalnih inicijativa za zapošljavanje.

Rok za dostavu kandidatura je petak 1. rujna.


Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: nemanja.relic@udruge.vlada.hr ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnicima udruga prema području djelovanja, a popis članova s elektroničkim adresama pronađite ovdje.   

Pisane vijesti