Poziv za prijavu prijedloga trogodišnjih programa udruga koje djeluju u području socijalne skrbi pod nazivom „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ za razdoblje 2017. do 2020. godine

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu prijedloga trogodišnjih programa udruga koje djeluju u području socijalne skrbi pod nazivom „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ za razdoblje 2017. do 2020. godine kojim poziva udruge koje se bave socijalnom i humanitarnom djelatnošću, udruge osoba s invaliditetom i udruge koje djeluju u korist osoba s invaliditetom, da se prijave za financijsku podršku programima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Poziva.
 
Prijava na Poziv vrši u sustavu www.financijskepodrske.hr pod nazivom Trogodišnji program - socijalna skrb (2017.-2020.)
 
Poziv je usmjeren na udruge koje se bave socijalnom i humanitarnom djelatnošću i udruge koje se bave problemima i zadovoljenjem potreba osoba s invaliditetom, kroz prioritete:
Prioritet 1. Prevencija institucionalizacije i povećanje socijalnog uključivanja korisnika,
Prioritet 2. Podrška procesima transformacije institucija i deinstitucionalizacije u zajednici.
 
Sredstva osigurana za programe iz ovog Poziva iznose 32.000.000,00 kuna.
 
Rok za podnošenje prijava je 18. travnja 2017. godine.

Više informacija o Javnom pozivu možete pogledati ovdje.