Dani otvorenih vrata udruga

Slika /slike/DSCF9915.jpg
Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 16. do 18. svibnja 2019.

Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga u 2019. godini udruge se prijavljuju putem aplikacije UdrugeInfo gdje će, uz druge najave događanja koje udruge putem aplikacije uobičajeno prijavljuju, biti vidljiva različita događanja udruga u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2019.
Upute za registraciju možete pronaći ovdje. 

Više o prošlogodišnjim događanjima na Danima otvorenih vrata udruga moguće je potražiti ovdje. 
 
Dane otvorenih vrata udruga pratite i na Facebook stranici www.facebook.com/DaniUdruga.

Promotivne materijale Dana otvorenih vrata udruga 2019. možete preuzeti u vašoj županiji ovisno o sjedištu Vaše udruge, a popis kontakata možete pronaći ovdje.

Promotivne materijale također možete i sami isprintati:
  • plakat za Dane otvorenih vrata udruga možete preuzeti ovdje. 
  • putovnicu za Dane otvorenih vrata udruga možete preuzeti ovdje.
  • novu putovnicu za elektroničko ispunjavanje podataka možete preuzeti ovdje.

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2019., 16. i 17. svibnja 2019., Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira konferenciju „Budućnost civilnoga društva: aktivan doprinos građana društvenim promjenama“. Cilj je u okviru konferencije problematizirati aktualne oblike organiziranja građana, posebno mladih te promišljati načine većeg motiviranja i mobiliziranja građana za teme od interesa za opće dobro. Razmatrat će se i uloga javnih institucija i javnih izvora financiranja u aktivnom doprinosu građana društvenim promjenama, a problematizirat će se i mogućnosti uključivanja civilnog društva u aktivnosti organizirane u okviru predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU.

Na konferenciju se možete prijaviti popunjavanjem prijavnice.

Program konferencije dostupan je ovdje.

Prijavljena događanja za DOVU 2019 možete predraživati na Udrugeinfo. 

Dokumenti