Radionica za pripremu projektnih prijedloga u sklopu programa Europa za građane

Ured za udruge Vlade RH organizira radionicu za pripremu projektnih prijedloga na natječaje programa Europa za građane koja će se održati 16. siječnja 2013. godine, u Informacijskom centru Europske unije, u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 6, s početkom u 9.30 sati

Cilj radionice jest okupiti predstavnike organizacija civilnoga društva i jedinica lokalne (područne) samouprave te ih detaljno uputiti u mogućnosti ostvarivanja financijskih potpora u sklopu programa Europa za građane, točnije kroz natječaje za koje rok prijave ističe 1. veljače 2013., i ponuditi im pomoć u razradi konkretnih projektnih ideja kroz individualan rad na prijavnim obrascima. Uz osnovne informacije o programu te načinima prijave raspravljat ćemo i o konkretnim projektnim idejama, a otvorena će biti i mogućnost za pomoć pri razradi konkretnih projektnih ideja kroz zajedničku raspravu i individualan rad na prijavnim obrascima. 
 
Također Vas pozivamo da posjetite stranice Ureda za udruge gdje su objavljene informacije o novom interaktivnom alatu za e-učenje u sklopu programa Europa za građane, tzv. „Građanin-E“, kao i novi Programski vodič  (Programme Guide).

Sve zainteresirane molimo da svoje sudjelovanje na radionici potvrde dostavljanjem prijavnice na sljedeću adresu elektronske pošte: europazagradane@uzuvrh.hr. U nastavku također možete preuzeti poziv i program događanja.
  
U slučaju dodatnih pitanja molimo obratite se na broj telefona 01/4599-810 ili na mail: europazagradane@uzuvrh.hr.

Poziv

Program