Radionica za pripremu projektnih prijedloga u sklopu programa Europa za građane i predstavljanje programa iz portfelja Agencije za mobilnost i programe EU u Varaždinu

Radionica za pripremu projektnih prijedloga u sklopu programa Europa za građane i predstavljanje programa iz portfelja Agencije za mobilnost i programe EU, u organizaciji Ureda za udruge, tj. Kontakt točke za program Europa za građane i Regionalne agencije Sjever - DAN, održat će se 20. siječnja 2012., u Tehnološkom parku Varaždin d.o.o., Zagrebačka 89, Varaždin, 8,30 do 15 sati.

Cilj radionice jest okupiti predstavnike organizacija civilnoga društva i jedinica lokalne (područne) samouprave te ih detaljno uputiti u mogućnosti ostvarivanja financijskih potpora u sklopu programa Europa za građane, točnije kroz natječaje za koje rok prijave ističe 15. veljače 2012., i ponuditi im pomoć u razradi konkretnih projektnih ideja kroz individualan rad na prijavnim obrascima.
Također, sudionici radionice će imati priliku dobiti informaciju o mogućnostima korištenja programa koji im se nude u sklopu programa mobilnosti, a koje provodi i/ili njima upravlja Agencija za mobilnost i programe EU (Program za cjeloživotno učenje, Mladi na djelu, Euraxess, itd). Više informacija o spomenutim EU programima možete pronaći u priloženom dokumentu 'Opis EU programa' ili na internetskim stranicama Ureda za Udruge Vlade RH i Agencije za mobilnost i programe EU.
 
Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati na radionici, molimo Vas da ispunite prijavni obrazac koji prilažemo te da nam ispunjeni obrazac pošaljete na adresu elektronske pošte maja.tomicic@uzuvrh.hr najkasnije do 19. siječnja u 12 sati.
 U slučaju dodatnih pitanja molimo obratite se na broj telefona 01/4599-810.